Atrodi neitrālu krāsas toni savai dzīvojamai telpai Aktuālie padomi

Atrodi neitrālu krāsas toni savai dzīvojamai telpai

Ceturtdiena, 14 septembrī, 2017

Iekārtojot istabu, domā par to, kā gribēsi tajā justies. Izmanto atturīgu paleti kā fonu, kas izcels nozīmīgus aksesuārus, fotoattēlus vai piemiņas lietas.

Gaiša balto toņu palete var būt lielisks pamats, kas piešķirs individuālajiem akcentiem galveno vietu katrā istabā. 

Eksperimentē ar apdari, pievienojot papildu dimensiju

Neitrāli bāzes toņi izceļ un paspilgtina istabā novietotos priekšmetus.

Šī krāsu palete ir ļoti atturīga, tomēr nodrošina iespēju eksperimentēt ar dažādām apdarēm un materiāliem. “Domājot par to, kādus priekšmetus iekļaut telpas iekārtojumā, apsver iespēju izmantot stiklu un spīdumu,” iesaka Vileke. Attēlu ietvari, stikls un citi spīdīgi elementi, kas novietoti istabā, piesaista uzmanību. Telpu var padarīt maigāku, mēbeļu izvēlē dodot priekšroku dabiskiem materiāliem un toņu akcentiem.

Apdzīvojama telpa

Izmanto gaismu lietderīgi, apsverot, kā dažādi toņu salikumi saskan ar saules gaismu un ēnu.

Jāņem vērā, ka centies panākt vispārēju viegluma un gaismas efektu. Telpai vajadzētu uzlabot noskaņojumu, un tās dizainam jāatspoguļo un jānovirza gaisma visā istabā. Domājot par elementiem, ko vēlies iekļaut, apsver iespēju izmantot dažādas virsmas, bagātinot telpu ar intriģējošiem, taustei tīkamiem priekšmetiem.

Mērķis ir iekļaut mājvietas iekārtojumā savu individuālo pieredzi un atmiņas, tomēr telpai vajadzētu būt arī mūsdienīgai, plašai un vērstai uz nākotni. Lai pievienotu istabai mūsdienīgu akcentu, var izmantot tumšāka toņa laukumu, piemēram, tumši zilo 2017. gada toni kā neuzkrītošu definējošo elementu uz sienas.

Avots: sadolin.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 15 dienu portālā
Bija online 07 aprīlī 18:12
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas