PADOMI: 3 idejas kā radīt noskaņu viesistabā Aktuālie padomi

PADOMI: 3 idejas kā radīt noskaņu viesistabā

Ceturtdiena, 17 augustā, 2017

Ja gatavojaties viesu sagaidīšanai, un vēlaties radīt īpašu atmosfēru viesistabā, tad iesakām ātrus risinājumus, kas vienmēr neliks vilties:

1. Liela glezna lieliski iederēsies dažādos interjera dizaina stilos, un ātri radīs telpai noskaņojumu un raksturu. Protams, situāciju var glābt arī lina vai gobelēna sega ar attēlu. Iededziet sveces un ielieciet puķes vāzē,  lai radītu tūlītēju gaisotni.

2. Labs risinājums ir iegādaties lielu istabas augu, piemeram palmu, vīģes. Protams, ka nedzīvos kokus arī var izmantot, bet tas tikai gadījumos, ja nevar iegādāties dzīvos augus. Smaržīgās puķes piepildīs istabu ar īpašu svaigumu. Smarža ir pirmā, ko pamanām ienākot telpa, tāpēc, izmantojiet arī īpaši aromātiskas sveces, vai atsvaidzinātājus. Uzmanieties arī ar pārāk lielu smaržu daudzuma izmantošanu, jo kā saka: "kas par daudz, tas par skādi".

3. Apgaismojums ir viens no elemntiem, kas noteikti palīdzēs atdzīvināt telpu. Izvēlieties vizuāli interesantu lampu standarta galda lampas vietā, lai radītu romantisku, dramatisku vai luksus efektu pēc jūsu gaumes, vai  viesu gaumes.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas