Dekoratīvais apmetums ar savām rokām Dari pats

Dekoratīvais apmetums ar savām rokām

Sestdiena, 12 augustā, 2017

Ja jūs esat sākuši remontu, tad pats laiks aizdomāties ar ko jūs apstrādāsiet sienas. Pasaulē ir daudz dekoratīvo materiālu sienai, bet pats populārākais - dekoratīvais apmetums. Pat, ja dekoratīvo materiālu jau izmanto vairākus gadu simtus, tomer joprojām tas ir viens no populārākajiem, mūsdienīgākajiem veidiem, kas joprojam attīstās, gan tehnoloģijās kā uzklāt, gan krāsu veidos. 

Vēlamies pastāstīt, kā labāk uzklāt dekoratīvo apmetumu katram pašam savās mājās. Pats svarīgākais, neiesakam pašiem veidot materiālu. Pat, ja raksta, ka kādi paši veido šo materiālu, pastāstot kā, aizmirst piebilst tā materiāla trūkumus un ietekmi uz veselību. Iesakām pērkot krāsu, konsultēties ar pārdevēju, vai šo krāsu ieteicams klāt pašiem. 

Apmetumam, kas ir šķidrā veidā, nav īpašu uzklāšanas grūtību. Tie izsktās interesanti, kā arī cena nav no dargākajām. Ja nu ir iespēja iegādāties dekoratīvo zīda krāsu apmetumu, tad starp tām ir materiāli, kurus varēsiet uzklāt paši. Ja izvēlēsieties pašu lētāko materiālu, tad to uzklājat ar otiņu krusteniskām kustībām. Veidojas maigi zīmējumi, ar spilgtām svītru modulācijām. Bet, ja vēlaties, ko daudz elegantaku, tad so pašu krāsu pēc 5-10 min uzklātā pēdējā slāņa, nogludiniet to ar plastmasas lāpstiņu. Tāds apmetums izskatās efektīvāk!

Vēl viens no popularākais materiāls ir tā saucamās "smiltis". Arī šo apmetumu būs viegli uzklāt ar platu otiņu no dabīgajiem sariem. Uzklāšana ir ar vieglām krusteniskām kustībām.

Nobeigumā velamies ieteikt, ka labāk sākt ar treniņu uz kada materiāla, pirms klāt apmetumu uz sienas. Pieturieties pie materiālu instrukcijām, kas rakstīta uz iepakojuma. Nedaudz pacietības un mākslinieks jūsos radīs īpašu interjeru.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 1 mēnesis 26 dienu portālā
Bija online 24 martā 19:56
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas