Vecas durvis dizainā Aktuālie padomi

Vecas durvis dizainā

Trešdiena, 9 augustā, 2017

Savu laiku atkalpojušajām durvīm piemīt īpaša burvība -  tajās slēpjas ģimeņu vēsture, gaišas atmiņas un īpaša aura. Durvis atcerās visu, kas notiek ar jums. Šķirties ar tādu brīnumu būtu skumji, pie tam durvis spēs jums kalpot vēl daudz gadus, piemēram, kur lauku mājās. Piedāvājam izskatīt orģinālus koka durvju izmantošanas variantus dizainā. 

Izmantojiet durvis kā režģi

Augu mīlētaji var izmantot vecās durvis kā režgi, kuru apņem augi, kas apvijas apkārt. Starp citu, tadā veidā ir iespejams, kādu dārza stūri izveidot skaistu vai paslēpt ko, kā, piemēram, kompost kaudzes, miskasti vai kādu remonta vietu.  Durvis var nokrāsot spilgta krāsā, lai vēl vairāk piedotu vēsturisku efektu.

 

Izveido soliņu vai šūpoles

No durvīm var sanākt arī labas šūpoles vai soliņš. Parasta soliņa vietā jūs varat izveidot īpašu dizaina soliņu vai bērniem izveidot atrakciju vietu. Izveidot var ar jebkādu krāsu vai zīmējumu, kas piešķirs īpašu orģinalitāti. Nostāvējusi krāsa pēc nelielas apstrādes arī piedos īpašu šarmu. 

 

Vecas durvis kā pamats lapenei

Lapene atpūtai vai atvertā zona, kur pabrokastot. Izmantojot vecās durvis priekš sienas lapenei, jūs ne tikai iekanomēsiet naudu, nepērkot celtniecības meterialus lapenei, bet arī piešķirsiet īpašu skatu jūsu dārzam. 

 

Durvis kā aizskari

Durvis kas ir veidotas no vairākām ir pielietojamas kā labs paslepnis, piemeram, kad vēlaties noslepties no citu acīm un nomazgājoties vasaras dušā. 

 

Durvis ka vārti vai portāls

Ja jums patīk jautri risinājumi, varat uzlikt durvis pie ieejas, kā portālu ienakot, vai atdaliet zonas vienu no otras. Durvis pašas nosaka, ka aiz tām sākas pavisam cita dzīve. Kā redzat ir daudz iespēju kā izmantot durvis, aiz kurām atrodas citāda dzīve. Tāpat jūs varat pie durvīm piestiprināt plauktus, uz kuriem nolikt puķu podus, vai pielieciet āķus uz kuriem kārt darba instrumentus un drēbes.

 

 

 

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē

Pakalpojumu atlase pēc tēmas