Gaujas ozoli aicina dzīvot Gaujas Nacionālajā parkā Новости

Gaujas ozoli aicina dzīvot Gaujas Nacionālajā parkā

Пятница, 17 мая, 2024

Piecu minūšu braucienā no Cēsīm Jāņmuižā nobeiguma stadijā ir piecstāvu ķieģeļu ēkas rekonstrukcijas darbi. Šī ēka ir ieguvusi dzīvokļu īpašumu statusu. Visus darbus plānots pabeigt līdz 2024. gada beigām, bet pirmie iemītnieki uz nopirktajiem dzīvokļiem varēs pārcelties jau vasarā, jo tirdzniecība jau ir sākusies.

Projekts, kuram dots nosaukums Gaujas ozoli, ir unikāls ar to, ka atrodas Gaujas Nacionālā parka teritorijā. Atgādināsim, ka tas ir Latvijā pirmais un visvecākais Nacionālais parks. Līdz pludmalei Gaujas krastā ir nieka 700 metri. Ēkas transformācija un otrās dzīvības iedvešana ietver fasādes siltināšanu, plastmasas logu bloku un trīsslāņu stikla pakešu uzstādīšanu, dzīvokļu aprīkošanu ar silto grīdu sistēmām, panorāmas lifta uzstādīšanu, kāpņu laukumiņu un koplietošanas telpu remontu utt. Mājā jau ir ierīkotas absolūti visas inženiertehniskās komunikācijas. Pašlaik tiek veikti iekšējās apdares un piegulošās teritorijas labiekārtošanas darbi. Visi dzīvokļi tiek aprīkoti ar individuālajiem ūdens un elektrības skaitītājiem. Uz ēkas jumta tiks uzstādīti saules paneļi.

Projektā Gaujas ozoli iegādei būs pieejami 80 divistabu un trīsistabu dzīvokļi. Divistabu dzīvokļiem ar aptuveni 34 m² platību plānojums paredz viesistabu un guļamistabu. Šāds mājoklis ar pilnu apdari ir pieejams par cenām, sākot no 40 000 eiro. Dzīvoklis ar divām guļamistabām un aptuveni 50 m² platību ar pilnu apdari maksās 60 000 eiro. Pirmos piecus dzīvokļus ar 34 m² platību un pelēko apdari pircēji varēs iegādāties par 22 000 eiro. Celtniecības darbuzņēmējs pircējiem nodrošinās iespēju noslēgt līgumu iekšējās apdares darbu veikšanai.

Starp Jāņmuižu un Cēsīm kursē sabiedriskais transports. Kilometra attālumā no mājas ir dzelzceļa līnijas Rīga-Sigulda-Cēsis-Valmiera stacija. Turpat līdzās atrodas veikals TOP un bērnudārzs.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 года 6 месяцев 18 дней на портале
Был онлайн 13 июля в 09:58
Строительный поисковик