Tech Industry 2017
novembrī 30 Tech Industry 2017
Organizatori: SIA “BT 1”
  • 10:00 - 17:00
    30 novembrī 2017 - 2. decembrī 2017
  • No 30. novembrim līdz 2. decembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā notiks starptautiskā mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, ražošanas materiālu, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde “Tech Industry 2017”, kas ir gada nozīmīgākais un lielākais rūpnieciskās ražošanas projekts Baltijā.

    „Tech Industry” misija ir veicināt uzņēmumu ražošanas un starptautisko sakaru attīstību, stimulēt tiešu sadarbību starp Latvijas un ārvalstu uzņēmējiem, atspoguļot industrijas un ar to saistīto nozaru attīstības tendences Baltijā, sekmēt Latvijas uzņēmumu konkurētspēju pasaules tirgū, kā arī veicināt jaunatnes interesi par inženierzinātnēm.

    Izstādē piedalās vairāk nekā 270 uzņēmumu no Baltijas, Rietumeiropas un Austrumeiropas, Skandināvijas, NVS reģiona un citām valstīm.

    Grandiozas iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas Eiropas un pasaules iekārtu ražotāji demonstrē modernākās metālapstrādes un rūpnieciskās iekārtas darbībā, mašīnbūves un metināšanas iekārtas, elektroinstrumentus, gaisa plūsmu tehnoloģijas un hidrotehnoloģijas, metālizstrādājumus, automatizācijas un vadības sistēmas, hidrauliskās iekārtas, mēriekārtas, elektroniku un elektrotehniku, gāzes apgādes iekārtas, noliktavu aprīkojumu, darba aizsardzības līdzekļus, iepakojumu un materiālus, iekraušanas un izkraušanas tehniku, kā arī citas iekārtas, materiālus un tehnoloģijas.

    Jaunākie zinātnes sasniegumi “Tech Industry” organizatori sadarbojas ar mācību iestādēm, kas saistītas ar metālapstrādes un mašīnbūves nozarēm, un atbalsta zinātnes un pētniecības organizācijas, kā arī veicina saistošo nozaru inovāciju attīstību. Izstādē var iepazīties ar jaunākajiem zinātnes sasniegumiem un inovācijām.

    Izstāde notiek divās hallēs – hallē Nr. 1 (platība – 6700 m²) un hallē Nr. 2 (platība – 9300 m²). „Tech Industry” kopējā platība sastāda 16 000 m².
  • Iegādāties biļetes
    www.techindustry.lv
  • Ķīpsalas iela 8, Rīga, Rīgas pilsēta, Latvija
  • Tech Industry Kipsala