SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) pakalpojumu sadaļā Interjera dizains.
6 novembrī 17:00

Mūsu dizaineri izstrādās Jūsu māja dizainu gan iekšpuse gan ārpusē

SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) pakalpojumu sadaļā Interjera dizains.
6 novembrī 17:00

Mēbeļu un interjera dizains pēc individuāla pieprasijuma

SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) preci sadaļā Brivi stāvošās vannas.
6 novembrī 08:41

Devons un Devons ļauj iemūžināt vannas istabas dekoru saskaņā ar Viktorijas laikmeta īpašībām un atmosfēru, izmantojot "ikonu elementus" un dekori, bet gan ar mūsdienu komfortu un praktiskumu.

SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) preci sadaļā Zemapmetuma slēdži, rozetes.
5 novembrī 19:25

Daudzus gadus Gira ir vadu detaļu dizaina un kvalitātes standarts. Gira ir ne tikai rozetes un slēdži. Šis ir biroja ēkas, dzīvokļa vai privātmājas viedo ierīču komplekts: jaunākās domofonēšanas sistēmas, videomateriāli, laika stacijas, audio sistēmas, gaismas ierīces utt.

SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) preci sadaļā Moduļu sistemas.
5 novembrī 19:25

Itāļu drēbju skapji un skapji ar sargiem, ar salokāmām durvīm, aprīkoti skapji un atsevišķi skapji un skapji! Fasādes no lamināta, koashennogo MDF un stikla durvis! Augstas kvalitātes aprīkojums!

SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) preci sadaļā Krēsli, pufi un soli.
4 novembrī 22:49

Plašākais Kastel krēslu klāsts ietver ekonomiskās klases piedāvājumus luksusa klasē. Vadības krēsli, biroja krēsli ar sarežģītiem daudzfunkcionāliem mehānismiem, krēsli un krēsli sanāksmju telpām, glabātuves krēsliem, gaidīšanas telpu mēbeles, konferenču telpas un citas sabiedriskās telpas atbilst p

SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) preci sadaļā Virtuves iekārtas.
4 novembrī 22:49

augstas kvalitātes vācu virtuvi pēc ražotāju cenām! jaunākās tehnoloģijas, augstas kvalitātes materiāli un piederumi, ātri rīkojuma izpildi un piegādi!

1700.00
SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) pakalpojumu sadaļā Interjera dizains.
4 novembrī 13:35

Mēbeles no labākiem Itāļu un Vācu ražotajiem Vācu virtuves iekārta Itāļu skapji ar bīdāmām,salokamam un veramam durvīm Apgaismojums Itāļu biroja mēbeles un kresli

SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) preci sadaļā Parkets.
4 novembrī 13:35

Koks ir ekoloģisks, skaists un universāls materiāls grīdām. Tādēļ mēs strādājam tikai ar koku, daži materiāli var radīt tik siltumu un atmosfēru kā koks. Tas mīkstina minimālisma dizainu, tajā pašā laikā radot tradicionālā interjera iespaidu. Popularitāte nāk un iet, bet kvalitāte un stils nekad nei

SIA Mājas Interjers pievienojis(-а) preci sadaļā Parkets.
4 novembrī 13:26

Šis produkts nav apstrādāts ar jebko klientam ir kasīšana un lakas parasti lakoti, jo tas ir lētāks nekā eļļa ir arī teikts, ka rūpnīca var izdarīt tikai versijai Rustic (nozīme netiks izvēlēts ar krāsu), izmantojot dažādus toņus ozola. Par paraugiem varat skatīt zemāk. Ražošana Vācija.

26.00 € /m2