Daugavpilī būvniecības projektiem ir neplānoti izdevumi Ziņas

Daugavpilī būvniecības projektiem ir neplānoti izdevumi

Ceturtdiena, 20 jūlijā, 2017

Daugavpilī konstatēts pietiekoši daudz problēmu, kuras skar būvniecības projektus mācību iestāžu renovācijas un pilsētas infrastruktūras objektu labiekārtošanas jomā. Par to informēja Domes priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Kononovs.
Kā tika noskaidrots, daži darbi Stropu promenādes būvniecības projekta ietvaros savlaicīgi netika saskaņoti ar īpašniekiem. Pret Daugavpils pilsētas Domi ir iesniegta prasība tiesā, darbi vienā no objektiem apturēti. Pilsētas vadība noskaidro, kāds ir izveidojušās situācijas iemesls un kādi var būt risinājumi.
Valērijs Kononovs arī paziņoja, ka daži būvniecības projekti, kuru realizācija tika uzsākta pagājušajā vai šajā gadā, papildus darbu veikšanai, prasa apmēram pusmiljona eiro. Tagad tiek pārbaudīta pieprasīto papilddarbu pamatotība un tiek izskatīti varianti, kā izvairīties no riskiem, kuri var apdraudēt līgumu izpildes termiņu.
Tai skaitā, kā deputātiem paziņoja nesen notikušajā Finanšu komitejas sēdē, renovācijas darbu pabeigšanai 5. pirmsskolas izglītības iestādē nepieciešami 68 359 eiro.

Avots: daugavpils.lv
Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 21 diena portālā
Bija online 18 aprīlī 21:47
Meklētājs būvniecības nozarē