PADOMI:  Lodžijas noformēšana: atpūtas zona ar metāla plauktiem interjerā Aktuālie padomi

PADOMI: Lodžijas noformēšana: atpūtas zona ar metāla plauktiem interjerā

Ceturtdiena, 18 janvārī, 2018

Iepriekš aizsākām rakstu sēriju par metāla plauktu priekšrocībām izmantošanai garāžā. Balkons vai lodžija mūdienīgā interjerā - tas var būt kā pieliekamais, vai vieta atpūtai. Lai varētu savienot šīs abas funkcijas, nepieciešams pareizi organizēt lodžijas telpu. Metāla plaukti būs lielisks variants vietas optimālai izmantošanai, ka arī labi iederēsies interjerā. Par metāla plauktu konstrukciju izmantošanas priekšrocībām interjerā,  pastāstīs metāla plauktu pārstāvis no Akcijasplaukti.lv.

Metāla plauktu izmantošanas priekšrocības:

1. Esošās platības organizēšana. Plauktus var izvietot līdz pat griestiem, tadejādi augšējos plauktos izvietojot lietas, kuras tiek izmantotas retāk, kā arī tā ietaupīsiet telpas platību. Lai vieta būtu arī atpūtas zonai, iesākām, plauktus izvelēties ne pārak dziļus, bet augstākus.

2. Ērtums un izturīgums. Metāla plaukti tiek izgatavoti no augstas kvalitātes cinkota tērauda, tāpēc izceļas ar lielu mehānisko izturību un teicamām ekspluatācijas īpašībām. Tā kā šie plaukti ražoti no tērauda, kas ir cinkots, nav jauztraucas par to izmantošanu arī mitrās telpās, piemērām, ja metāla plauktus izvietojat uz balkona, kur laikapstākļi tos skar ikdienas, jums nebūs jautraucas par to ilgmūžību.
Svarīgi, ka Jūs varat plauktus pielāgot nepieciešajam telpas augstumam, garumam, kā arī pasūtīt stūra plauktus. 

3. Vienkāršums. Mētāla plaukti ir ne tikai ērti izvietojami Jums nepieciešamajā stūrī, bet arī, varat tos izjaukt un salikt, kad vien vēlaties. To konstrukcija ir vienkarši konstruējama katram pašam. Pateicoties plašajām variāciju iespējām, metāla plaukti ir vispiemērotākais risinājums dažādu nestandarta izmēra preču un produktu novietošanai, jo plauktu sistēmas ir ērti un ātri montējamas un pielāgojamas konkrētā produkta gabarītiem. Metāla plauktus var ierīkot ar dažādiem papildu elementiem atbilstoši to vajadzībām, savienojot ar citiem moduļiem, sadalītājiem, papildu balstiem, pagarinātājiem, stiprinājumiem, kas ļauj izveidot plauktu, kādu nepieciešams novietojamai lietai.

4. Stilīgs risinājums. Metāla plaukti ideāli iederēsies interjera stilos tādos, kā, piemēram, minimalisms un high-tech. Mūsdienīgā interjerā metāls tiek īpaši akcentēts. Metāla plauktu konstrukcijas piešķirs īpašu vieglumu un estētiski papildinās Jūsu interjeru. Metāla plaukti ir lielisks veids kā izcelt Jūsu individualitāti lodžijā, vai balkona interjera dizainā. Izvēlieties ērtos, un galvenais daudzfunkcionālos plauktus, un tas atmaksāsies. Universālos metāla konstrukciju plauktus iespējams iegādāties www.AkcijasPlaukti.lv

www.AkcijasPlaukti.lv ir uzņēmums, kas nodarbojas ar metāla plauktu būvniecību un tirdzniecību, un piedavā aprēķināt nepieciešamo plauktu konfigurāciju, un sniegt telpas izmantošanas optimalākos risinājumus profesionāļiem un mājsaimniecībām. Praktiski piemēri fotogrāfijās, kā izmantot metāla konstrukciju plauktus interjerā.

Sandra Fomina @nadja
žurnāliste
6 gadu 2 mēneši 16 dienu portālā
Bija online 13 stundas pirms
Meklētājs būvniecības nozarē