VIDEO PADOMI: Skaņas izolācija dzīvoklī Aktuālie padomi

VIDEO PADOMI: Skaņas izolācija dzīvoklī

Pirmdiena, 11 decembrī, 2017

Mūsdienās kanalizācijas sistēmai tiek izvirzīta virkne prasību, starp kurām nav mazsvarīga trokšņa neesamība ekspluatācijas procesā. Diemžēl mūsdienās izmantotā plānsienas plastika lielākoties nespēj nodrošināt pilnīgu skaņas izolāciju.

Šis jautājums kļūst īpaši aktuāls, dzīvojot daudzstāvu mājā”, saka Vladimirs Vološins, būvfirmas Brigada1.lv. vadītājs. Savā jaunajā video viņš stāsta par to, cik svarīgi ir pienācīgi veikt trokšņa izolācijas darbus lietusgāzes kanalizācijas stāvvadā.

Turklāt Vladimirs praktiski tiešsaistes režīmā notestēs Krievijas kompānijas TenoSonus jauno skaņu absorbējošo materiālu “TermoZvukoIzol Standart” »/ un sniegs tā objektīvu novērtējumu.

Tātad, ko mēs uzzinājām, noskatoties piecpadsmit minūšu video:

  • Kādus materiālus var izmantot kanalizācijas stāvvada skaņas izolācijai? Izmantojamo standarta materiālu īpašības: putuplasta “čaumala”, poliuretāna putas, minerālvate un akmens vate.

  • Kā tiek veikti skaņas izolācijas darbi? Darba tehnoloģiju ar dažādiem materiāliem galvenās atšķirības.

  • Cik ekonomiski izdevīgi ir izmantot vienu vai otru skaņas izolācijas sistēmu?

Pārbaudot jaunumu skaņas amortizēšanas un izolācijas materiālu tirgū, Vladimirs pievērš īpašu uzmanību tā formai, sastāvam un draudzīgumam videi. “TermoZvukoIzol Standart” ir izpildīts stiklšķiedras formā un sapresēts, un iepakots 10*1,5 m “segas” aizsargapvalkā, kas padara to ērtu darbā un turpmākā ekspluatācijā.

Ir pēc iespējas vairāk jāzina par pasauli, lai radītu jaunu ideju” – ar šādu devīzi strādā būvfirma Brigada1.lv. Viņi nebaidās izmēģināt kaut ko jaunu un atklāti runāt par to.

Viens no viņu eksperimentiem bija iestāšanās līdzīgi domājošo komandā, kuri apvienojas Latvijas būvniecības apvienības ietvaros. Un šodien viņi aicina arī Jūs darīt to pašu- : “Speriet pirmo soli pretī savai “gaišajai nākotnei”, reģistrējieties portālā Bvbaze.lv!”

Deniss Metelskis @dmetelskis
https://www.buvbaze.lv/dmetelskis/
8 gadu 2 mēneši 14 dienu portālā
Bija online 09 aprīlī 19:30
Meklētājs būvniecības nozarē